PHP, MySQL, API en Linux. HTML, CSS en JavaScript. | Dubbele:punt Design

PHP, MySQL, API en Linux. HTML, CSS en JavaScript.

Kun jij hier patat van bakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

PHP, MySQL, API en Linux. HTML, CSS en JavaScript.

Nee, we zijn geen snackbar maar een full service internetbureau dat iedere dag met veel enthousiasme de online identiteit van diverse organisaties zoals Anna van Toor, Dillewijn Zwapak, Zorgspoor en EDG Media onder handen neemt. Zo bouwen we o.a. websites, web- en promoshops en doen we aan emailmarketing. En blijkbaar doen we dat goed want we hebben het druk. Te druk. Daarom zijn we per direct op zoek naar een

Programmeur / ontwikkelaar

Een goede match is als vraag en aanbod. En wij vragen niet veel, maar bieden een hoop!

Natuurlijk moet je enige ervaring hebben met de techniek van PHP en MySQL. Linux is een pré. En enige kennis van HTML, CSS en Javascript is ook wel handig. Dit alles om technische functionaliteiten te bedenken, te verbeteren en natuurlijk om die te bouwen. Daarnaast ben je niet bang om je mening te geven en als je denkt een betere oplossing te hebben die dan ook met ons te delen. Kortom, naast je technische kennis vinden wij hoe je in de omgang bent minstens even belangrijk.

Dan hebben we je natuurlijk ook iets te bieden. Je komt te werken in een kleine groep gezellige collega’s waar flauwe humor niet wordt geschuwd. Muziek op de achtergrond van alles wat je maar ‘ultimate’ kunt noemen en af en toe wat lekkers bij de koffie.

Een uitstekende omgeving dus om jouw kwaliteiten ten volste te benutten en zo ons servicelevel zo hoog mogelijk te houden. Uiteraard krijg je hiervoor een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Denk jij dat je een goede aanvulling bent op ons team, dan dagen we je uit ons hiervan te overtuigen. Ben je per direct en minimaal 32 uur beschikbaar dan zien we je CV en motivatie met veel belangstelling tegemoet. Maar doe er niet te lang over (voor 8 juni), net als met onze projecten houden we van snel schakelen.

Toch nog twijfels of vragen? Kijk gerust op onze website of neem contact op met Arno Overbeek via tel: 0183-619186 of overbeek@dubbelepunt.com.

O ja, we zijn trouwens nog wel op zoek naar een nieuwe Chef Frituur, dus misschien kun je af en toe toch eens een patatje voor ons bakken.