Pssst... | Dubbele:punt Design

Pssst...

Verleidelijk hè, zo'n QR-code? Je staat toch te wachten op je drankje en het scannen is zo gebeurd. Lees meteen even verder over wat er allemaal mogelijk is!

Pssst...

QR-codes

Een QR-code is een soort vierkante streepjes-code, alleen met veel meer mogelijkheden. Je kunt er bijvoorbeeld een link naar een (mobiele) website in zetten.

Een QR-code is ideaal om meer informatie te geven als je niet voldoende plaats hebt in -bijvoorbeeld- je advertentie. Natuurlijk kun je ook een filmpje laten zien, direct een inschrijfmogelijkheid geven of een speciale aanbieding voeren die alleen via de QR-code beschikbaar is.

In drukwerk komt een QR-code het beste tot zijn recht, maar wist je dat je ook een stempel kunt laten maken van je QR-code? Dan kun je hem overal zetten waar je maar wilt!

Mobiele websites

Een mobiele website is een variant op de gewone website, speciaal voor mobiele appa-raten zoals je smartphone. Deze pagina is hier uiteraard een goed voorbeeld van!

Het is niet nodig om de volledige inhoud van de website beschikbaar te maken in de mobiele versie, de bezoekers die via hun smartphone kijken zijn vaak op zoek naar specifieke informatie zoals adresgegevens of openingstijden. Deze moet natuurlijk zo snel mogelijk gevonden kunnen worden. 

Naast de inhoud kan ook de vormgeving aangepast worden, zodat de mobiele website goed bruikbaar is op een apparaat met een touch-screen. Dit biedt allerlei mogelijkheden die op een gewone computer niet aanwezig zijn. 

Social media

Tegenwoordig lijkt iedereen social media zoals Facebook, Hyves en Twitter te gebruiken. Ideaal om snel en eenvoudig je doelgroep te informeren over nieuwtjes en aanbiedingen.

Door op een van de sociale netwerken een bericht te plaatsen krijgen al je "volgers" dit direct te zien. Even op het linkje naar de site klikken is natuurlijk een kleine moeite. 

Er zijn allerlei manieren om je volgers te belonen voor hun loyaliteit, door bijvoorbeeld bepaalde inhoud alleen voor hen beschikbaar te maken of acties te voeren die alleen via de sociale media gecommuniceerd worden. 

Over Dubbele:punt Design

Dubbele:punt Design is een Full Service Internet Agency dat u van begin tot eind kan onder-steunen met de ontwikkeling van uw online activiteiten.

Zoals je ziet kunnen we je uitstekend van dienst zijn op het gebied van QR-codes, mobiele websites en sociale media. En natuurlijk ook met een gewone website of webshop. Interesse, of wil je meer weten? Neem gerust even telefonisch contact op via 0183 - 61 91 86 of mail naar