Hoeveel kost een website? | Dubbele:punt Design

Hoeveel het kost

Dat is meestal de eerste vraag die we krijgen en ook meteen de lastigste. Er is namelijk geen standaard antwoord, de kosten hangen volledig af van wat je wilt.

Hoeveel het kost Hoeveel het kost Hoeveel het kost Hoeveel het kost Hoeveel het kost Hoeveel het kost Hoeveel het kost Hoeveel het kost Hoeveel het kost

“Hoeveel kost een website?” is een beetje een rare vraag, het is eigenlijk hetzelfde als “Hoeveel kost een auto?”. We kunnen wel wat zeggen, maar de kans is groot dat het niet klopt omdat je toch nog een mooier model of wat extra opties wilt. De mogelijkheden kunnen we natuurlijk (vrijblijvend!) bespreken.

Er zijn een paar dingen waar we wel een prijskaartje aan kunnen hangen.

 • Projectbasis

  Wij werken op projectbasis, dat betekent dat we vooraf een vaste prijs voor het hele project afspreken. Deze prijs is gebaseerd op de gewenste functionaliteiten die staan beschreven in het functionele ontwerp.

 • Meerwerk

  Soms wordt er tijdens de ontwikkeling nieuwe functionaliteit bedacht - een nieuw idee, voortschrijdend inzicht, het kan altijd gebeuren. Het is geen probleem om meerwerk toe te voegen, we berekenen dit tegen ons uurtarief van € 90,-.

 • Onderhoud

  Onderhoud aan een website voeren we uit tegen uurtarief, dit varieert tussen de € 75,- en € 115,- afhankelijk van de werkzaamheden. We rekenen minimaal een kwartier per keer, dus het is handig om wat losse tekstcorrecties en dergelijke op te sparen.

 • Strippenkaart

  Onderhoudsuren kunnen vooraf ingekocht worden, in ruil voor een lager uurtarief. De ingekochte uren kunnen voor alle werkzaamheden worden ingezet en blijven een jaar geldig.

 • Hosting

  Een hostingpakket voor een website met één domeinnaam en mailboxen kost € 22,50 per maand. Extra domeinnamen kosten € 3,- per maand. Uitgebreidere configuraties zoals een eigen server of een SSL certificaat kunnen uiteraard besproken worden.

 • Korting

  Wij geven geen korting op een offerte. De prijs die we geven is een prijs waarvoor wij het kunnen maken en die wij het waard vinden. Standaard een hogere prijs vragen zodat we korting kunnen geven als je daar om vraagt voelt een beetje oneerlijk. En zo zijn wij niet.

Is deze domeinnaam nog beschikbaar?

http://