Dunsbergen Notenboom Advocaten | Dubbele:punt Design

Dunsbergen Notenboom Advocaten

Advocaten saai? Soms wel, omdat het moet... Maar het kan soms ook best wel een beetje luchtiger vinden ze bij Dunsbergen Noteboom Advocaten.

Dunsbergen Notenboom Advocaten
« Terug naar het overzicht

Waar mogelijk wat luchtiger
Ze zijn zich er bij Dunsbergen Noteboom Advocaten van bewust dat ondernemers zich liever bezighouden met hun werk dan met advocaten. Op hun website, en dan met name in hun blog, proberen ze daarom op een leuke manier de belangrijke punten voor de ondernemer naar voren te brengen. Met titels als "Soms gaat de zon voor niets op oftewel krijgt u een Aston Martin in de schoot geworpen", "Een kale kip en toch plukken",  of "De Duitsers komen" brengen ze de doorgaans saaie regels op een leuke manier voor het voetlicht.

Deze website gedraagt zich overal voorbeeldig
Je moet natuurlijk goed uitkijken met advocaten en dat geldt ook voor deze nieuwe website. De website is volledig responsive ontwikkeld, wat betekent dat deze zich ook op smartphones en tablets goed gedraagt. We hebben deze klant natuurlijk niet graag ontevreden aan de lijn...

Zelf onderhouden
Ook kan Dunsbergen Noteboom Advocaten de nieuwsberichten en het Blog bijwerken, gebruik makend van het door ons ontwikkelde CMS Uyos, dat gekoppeld is aan de website.

Bekijk hieronder een aantal screenshots uit de website of bezoek de website: http://www.dnadvocaten.nl/

 

 

Opdrachtgever:Dunsbergen Noteboom Advocaten
Vormgeving:Meesters in Marketing
Realisatie:Dubbele:punt Design
Gebruikte techniek:PHP, MySQL, HTML5, CSS3, Foundation, jQuery, Blog, CMS, Google Maps
« Terug naar het overzicht