Hokra Promoshops | Dubbele:punt Design

Hokra Promoshops

In opdracht van actiemarketingbureau Hokra realiseren wij regelmatig promoshops. Deze webshops zijn bedoeld voor (marketing)medewerkers van bedrijven waarvoor Hokra de promotionele artikelen verzorgen. Het gaat bijvoorbeeld om bedrukte pennen, t-shirts, caps en dergelijke. De promoshops sluiten aan op het interne voorraadsysteem van Hokra, zodat geplaatste bestellingen direct verwerkt kunnen worden.

Hokra Promoshops
« Terug naar het overzicht

Interpolis MarCom shop

Voor Interpolis hebben wij een Marketing Communicatie webshop ontwikkeld, waarin zowel fysieke marketing materialen besteld kunnen worden, maar ook drukwerk kan besteld worden en digitaal beeldmateriaal kan gedownload worden. Ook is de webshop gekoppeld aan verschillende leveranciers, zodat de juiste artikelen uit een bestelling direct doorgezet worden naar de juiste leverancier(s). Ook is de webshop helemaal responsive, zodat ook vanaf tablets en smartphones besteld kan worden.

 

 

BAM / Tebodin, Van Oord, E-ON

De promoshop voor BAM / Tebodin, Van Oord en E-ON bevatten alle promotionele artikelen die Hokra op voorraad heeft. De artikelen zijn ingedeeld in categoriën en kunnen bekeken worden. Sommige promoshops zijn zo uitgebreid dat ze ook voorzien zijn van een zoekfunctie.

Bestellen is alleen mogelijk voor een beperkt aantal medewerkers van BAM / Tebodin, Van Oord en E-ON die hiervoor inloggegevens ontvangen hebben. De artikelen en de voorraad worden beheerd door Hokra.

Bestellingen worden na het plaatsen automatisch bij Hokra in het ordersysteem ingevoerd, zodat de bestelling direct verwerkt kan worden. Het is voor degene die bestelt niet nodig om af te rekenen, alle bestellingen worden achteraf gefactureerd.

http://www.bampromoshop.nl

http://www.vanoordpromoshop.nl

http://www.eonpromoshop.nl

 

 

Johnson & Johnson / Acuvue

De Acuvue-promoshop van Johnson & Johnson heeft een iets andere opzet dan een gewone promoshop. Deze promoshop wordt gebruikt door vertegenwoordigers van Johnson & Johnson om artikelen te bestellen voor de aangesloten optiekzaken.

Toegang tot de promoshop is alleen mogelijk voor de vertegenwoordigers. Zij kunnen hier de benodigde artikelen opzoeken en bestellen. Bestellingen worden na het plaatsen automatisch bij Hokra in het ordersysteem ingevoerd, zodat de bestelling direct verwerkt kan worden.

Bij de bestelling is het bovendien mogelijk om het materiaal direct bij de optiekzaak te laten afleveren, zodat het snel op de plaats van bestemming is.

http://www.acuvuepromoshop.nl

 

 

SPA, Mazars

Voor zowel SPA als Mazars hebben we een promoshop ontwikkeld, medewerkers hebben hier echter alleen rechten om artikelen uit bepaalde categorieën te bestellen. Afhankelijk van welke medewerker inlogt wijzigt het beschikbare assortiment.

Bij SPA is het ook mogelijk om maatwerk artikelen te bestellen. Bij de bestelling kunnen teksten en beelden worden toegevoegd, die door Hokra op het betreffende artikel worden gedrukt. Op deze manier is het voor SPA mogelijk om snel en eenvoudig op maat gemaakte artikelen te leveren.

Bestellingen worden na het plaatsen automatisch bij Hokra in het ordersysteem ingevoerd, zodat de bestelling direct verwerkt kan worden. De artikelen, medewerkers en de rechten worden beheerd door Hokra.

http://www.spapromoshop.nl

http://www.mazarspromoshop.nl

 

 

SPA Beeldbank

Voor SPA hebben wij een beeldbank ontwikkeld waarin zij al hun promotionele beeldmateriaal kunnen opslaan en toegang kunnen geven aan diverse marketing medewerkers.

http://www.spabeeldbank.nl

 

 

 

« Terug naar het overzicht