Huizenga | Dubbele:punt Design

Huizenga

Lights.... Camera.... Action!
Als je naar de film of het theater gaat wil je natuurlijk lekker zitten. Onze klant Huizenga Nederland zorgt daarvoor met de lekkerste biooscoop- en theaterstoelen.

Huizenga
« Terug naar het overzicht

...met een riante plof zak je weg in een luxe fauteuil
Iedereen houdt ervan. Gezellig naar de bioscoop of het theater. Kaartje bij de kassa kopen of vooraf online reserveren, nog wat snacks kopen bij het winkeltje en dan... naar de zaal om met een riante plof in een luxe fauteuill te zakken. Op het moment dat je de dikke zachte stof van de stoel in je rug voelt, weet je dat de show kan beginnen. Het licht kan uit, de spot mag aan!

Sfeer en overzicht
Met dit gevoel in ons achterhoofd hebben wij voor Huizenga Nederland een nieuwe website ontwikkeld. De sfeer van bioscoop en theater moest te voelen zijn, maar vooral de stoel moest prominent staan. We hebben dan ook een overzichtelijke website gemaakt, die ondersteund wordt door het beeldmateriaal van de prachtige bioscoopzalen en theaters. Belangrijk was uiteraard ook dat de website op alle schermformaten geoptimaliseerd zou zijn. 

Referenties in Google Maps
De referentie module in de website maakt slim gebruik van Google Maps, zodat bezoekers in een oogopslag kunnen zien dat Huizenga levert aan diverse grote klanten in heel Europa. Ook kan er snel en slim gefilterd worden en kunnen er uiteraard foto's bekeken worden van de zalen bij de referenties.

Bekijk hieronder screenshots van de website, of bezoek de website op:http://www.huizenga.nl/

 

 

Opdrachtgever:Huizenga Group
Vormgeving:Dubbele:punt Design
Realisatie:Dubbele:punt Design
Gebruikte techniek:PHP, MySQL, HTML5, CSS3, Foundation, jQuery, Google Maps
« Terug naar het overzicht