Rabobank | Dubbele:punt Design

Rabobank

De Rabobank is een internationale dienstverlener, waarbij sterk de nadruk ligt op regionale dienstverlening en samenwerking. De Rabobank bestaat uit zelfstandige lokale banken, die vrij zijn om zelf hun leveranciers te kiezen.

Rabobank
« Terug naar het overzicht

E-mailmarketing

Voor Rabobank Alblasserwaard Noord & Oost verzorgen wij de e-mailmarketing. Maandelijks wordt een flink aantal e-mailings verzonden, naar specifieke doelgroepen zoals particulieren en bedrijven, maar ook de agrarische sector en private banking klanten.

De inhoud van de mailings wordt door de Rabobank aangeleverd, wij dragen zorg voor het opmaken, verzenden en de rapportages.

 

Rabobank Company & Co

Om het zakelijke netwerk te stimuleren heeft Rabobank Alblasserwaard Noord & Oost het Company & Co programma opgezet.

Company & Co organiseert thematische bijeenkomsten voor ondernemers in de regio. Via de website worden de bijeenkomsten aangekondigd en kan hiervoor ingeschreven worden. Na afloop ontvangen de deelnemers een korte enquête waarin zij hun mening over de bijeenkomst kunnen geven.

Op de website is het voor de ondernemers ook mogelijk zich te introduceren door het beantwoorden van een korte vragenlijst.

 

 

Week van de Coöperatie

Ieder jaar organiseert Rabobank Alblasserwaard Noord & Oost een week met een aantal activiteiten, waar de leden gratis aan deel kunnen nemen. Hiervoor hebben wij een aanmeldwebsite ontwikkeld, waarop de leden kunnen aangeven aan welke activiteiten zij deel willen nemen.

Inloggen gebeurt met behulp van een unieke code die per post wordt verstuurd. Na het inloggen zijn de NAW gegevens bekend en kan de keuze gemaakt en bevestigd worden. De leden ontvangen een bevestiging per e-mail met de locatie en het tijdstip van de gekozen activiteiten.

Een dergelijke systeem hebben wij voor verschillende lokale Rabobanken opgezet.

 

 

WoonEvent

Voor een evenement dat door de Rabobank georganiseerd wordt is het nodig dat de aanwezige bezoekers bekend zijn, zodat er onder de aanwezigen een prijs uitgereikt kan worden.

Hiervoor hebben wij een eenvoudige aanmeldsite ontwikkeld waar de bezoekers een plaats kunnen reserveren. Per e-mail ontvangen zij een entreebewijs voorzien van een barcode. Bij de ingang van het WoonEvent wordt deze barcode gescand en wordt in de website opgeslagen dat de bezoeker aanwezig is.

Voor de verloting wordt door de website uit de aanwezige bezoekers een aantal winnaars geselecteerd.

 

 

Opdrachtgever:Rabobank Alblasserwaard Noord & Oost
Vormgeving:Rabobank Nederland
Realisatie:Dubbele:punt Design
Gebruikte techniek:PHP, MySQL, barcodes, Mailplus
« Terug naar het overzicht