Tromp Bakery Innovators | Dubbele:punt Design

Tromp Bakery Innovators

Het Tromp Bakery Equipment Test- en Innovatie Centrum is speciaal ontwikkeld om de klanten van Tromp Bakery Equipment te helpen en assistern om producten van de hoogste kwaliteit te produceren.

Tromp Bakery Innovators
« Terug naar het overzicht

Medio 2014 hebben wij voor het Tromp Bakery Equipment Test- en Innovatie Centrum, de "Bakery Innovators" website ontwikkeld. Met de Bakery Innovators website wil Tromp laten zien dat zij hun klanten tegenwoordig kunnen assisteren in het uitproberen en testen van diverse producten, maar ook bij het ontwikkelen van complete nieuwe productielijnen.

Voor dit project was het belangrijk dat de website aan zou sluiten bij het innovatieve karakter van de organisatie van de "Bakery Innovators". Om dit te realiseren hebben wij ervoor gekozen om de website volledig responsive op te zetten en in de "desktop" versie van de website gebruik te maken van de zogenaamde "Paralax" techniek.

Bij een Paralax website wordt gebruik gemaakt van beeld en tekstvlakken die over elkaar heen schuiven. De website krijgt hierdoor een leuke interactieve vibe mee, waarbij tekst en beeld op een aantrekkelijke manier worden afgewisseld.

 

 

Opdrachtgever:Tromp Bakery Innovators
Vormgeving:Dubbele:punt Design
Realisatie:Dubbele:punt Design
Gebruikte techniek:PHP, MySQL, HTML5, CSS3, Foundation, jQuery
« Terug naar het overzicht