Van der Linden - Bewindvoerders en curatoren | Dubbele:punt Design

Van der Linden - Bewindvoerders en curatoren

Soms zit het mee, maar soms ook tegen...
Als het tegen heeft gezeten en je zit met schuldeisers, dan houdt een bewindvoerder alles scherp in de gaten.

Van der Linden - Bewindvoerders en curatoren
« Terug naar het overzicht

Iets waar niemand op zit te wachten
Niemand doet het met opzet, maaar het gebeurt wel. De schulden zijn te hoog opgelopen en er is geen andere uitweg meer dan hulp te (moeten) vragen van instanties. Bijvoorbeeld als men in de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen terecht komt. Er wordt dan een manier om van de schulden af te komen bepaald, maar daarvoor moet je je natuurlijk wel netjes aan de regels houden. Onze klant begeleidt als Bewindvoerder die trajecten, om te zorgen dat alles volgens de regels verloopt.

Fris/vriendelijke uitstraling
Omdat de branch waarin Van der Linden zich bevindt voor haar klanten minder prettig is, en de trajecten waarin zij zitten vaak nogal zakelijk zijn, wilden ze graag de website juist wat vriendelijker over laten komen. Wij hebben daarom een vormgeving gemaakt die aansluit bij de huisstijl van van der Linden, maar tegelijkertijd vriendelijk en overzichtelijk overkomt.

Responsive Design
De website moet natuurlijk ook goed bereikbaar zijn op diverse mobiele apparaten zoals smartphones en tablets, mede omdat Google dit tegenwoordig meeweegt in de ranking van zijn zoekresultaten. Wij hebben daar rekening mee gehouden tijdens het ontwerpen en ontwikkelen van de nieuwe website.

Meerdere websites
Omdat van der Linden een groep organisaties is die nauw samenwerken, moest het ontwerp van de website voor alle organisaties inzetbaar zijn en middels een zogenaamde "kleurwissel" het verschil in organisatie aangeven.

Bekijk hieronder een aantal screenshots uit de website, of bezoek de websites op: 

 

 

Opdrachtgever:van der Linden
Vormgeving:Dubbele:punt Design
Realisatie:Dubbele:punt Design
Gebruikte techniek:PHP, MySQL, HTML5, CSS3, Foundation, jQuery
« Terug naar het overzicht