Van Dillewijn Groep | Dubbele:punt Design

Van Dillewijn Groep

De Van Dillewijn Group is een toonaangevende speler in de bloemenindustrie. De groep bestaat uit een aantal bedrijven die zich richten op verpakkingsmateriaal, producten voor bloemisten en innovatieve oplossingen voor bloemen en planten.

Van Dillewijn Groep
« Terug naar het overzicht

Websites

Voor de groep en de afzonderlijke bedrijven hebben we een serie websites en webshops ontwikkeld, op basis van de bestaande huisstijlen. De belangrijkste websites zijn in verschillende talen beschikbaar.

Alle websites zijn voorzien van het door ons ontwikkelde CMS Uyos.

http://www.dillewijn.nl

http://www.dillewijnzwapak.nl

http://www.dilpackusa.com

http://www.basicsentrends.nl

http://www.vaselife.com

 

 

Webshops

Voor zowel Dillewijn Zwapak als Basics & Trends hebben wij naast de informatieve website ook een meertalige webshop ontwikkeld.

Voor beide webshops geldt dat het volledige assortiment, afbeeldingen, de prijsinformatie en aanbiedingen, de klantgegevens en alle andere benodigde informatie 2x per dag automatisch bijgewerkt wordt vanuit het centrale administratiesysteem van de Van Dillewijn Group. Alle verkopen worden ook direct naar het centrale systeem verstuurd, zodat deze direct verwerkt kunnen worden.

De prijslogica van de webshops is volledig aangepast op de logica die de Van Dillewijn Group gebruikt, waardoor het mogelijk is om naast de gewone prijzen en kortingen ook per klant, klantgroep, artikel of artikelgroep aangepaste prijzen of kortingen te berekenen.

Het assortiment van Basics & Trends wordt ook door partners van Basics & Trends aangeboden aan hun klanten.  Klanten van die bedrijven krijgen een volledig op hen aangepaste versie van de webshop te zien krijgen. Niet alleen de vormgeving, maar ook de functionaliteit van de betreffende webshop kan in die gevallen sterk afwijken van de originele webshop .

http://webshop.dillewijnzwapak.nl

http://webshop.basicsentrends.nl

 

 

Artikelbeheersysteem Pyramide2day

Pyramide2day is een winkelconcept waar een aantal aanbieders uit de cadeau-, woning- en decoratiesector hun beste producten aanbiedt. Deze producten worden centraal afgerekend via het administratiesysteem van de Van Dillewijn Group.

Wij hebben voor deze aanbieders een artikelbeheersysteem ontwikkeld, waarbij de aanbieders zelf hun producten en aanbiedingen kunnen toevoegen. Deze worden automatisch naar het centrale administratiesysteem verstuurd, zodat ze met de juiste gegevens in de kassa staan.
Het systeem wordt 2x per dag bijgewerkt met actuele gegevens, waardoor de aanbieders ook hun verkopen kunnen inzien. Nieuwe aanbieders kunnen op deze manier ook toegevoegd worden en ontvangen dan automatisch inloggegevens voor het systeem.

Daarnaast hebben de aanbieders de mogelijkheid om productslabels en schapkaarten te genereren, die met behulp van een speciale labelprinter direct op de locatie uitgedraaid kunnen worden.

http://www.pyramide2day.com

 

 

FlowerMate en Watch-itT

De Van Dillewijn Group ontwikkelt zelf ook innovatieve oplossingen voor de bloemenhandel. Hiervoor hebben we enkele eenvoudige websites ontwikkeld, die gerichte informatie geven over deze producten.

http://www.flowermate.nl

http://www.watch-itt.nl

 

 

Opdrachtgever:Van Dillewijn Group
Vormgeving:Dubbele:punt Design
Realisatie:Dubbele:punt Design
Gebruikte techniek:PHP, MySQL, jQuery, XML, SSL, Buckaroo, Ogone, MailPlus, Axapta
« Terug naar het overzicht