Zorgspoor | Dubbele:punt Design

Zorgspoor

Het gebrek aan beschikbare bedden in veel zorginstellingen levert vaak problemen op wanneer iemand met spoed opgenomen moet worden. Achterhalen welke instelling nog plaats heeft is een kostbare en tijdrovende bezigheid. In het door ons ontwikkelde online systeem kunnen zorginstellingen het actuele aanbod van beschikbare bedden doorzoeken.

Zorgspoor
« Terug naar het overzicht

Begonnen als een vraag- en aanbodsysteem voor alleen spoedeisende zorg is Zorgspoor inmiddels uitgegroeid tot een systeem voor alle bij het zorgtraject betrokken professionals werkzaam bij verpleeg- en verzorgingscentra, ziekenhuizen, huisartsenpraktijken, thuiszorgorganisaties, hospices en GGZ-instellingen van Nederland.

De website is volledig op maat gemaakt voor de specifieke wensen van de gebruikers. Door de veranderende wet- en regelgeving zijn regelmatig wijzigingen nodig. Daarnaast worden de mogelijkheden continu uitgebreid en verbeterd. Omdat met (geanonimiseerde) privacygevoelige gegevens gewerkt wordt is de beveiliging van het grootste belang.

http://www.zorgspoor.nl

 

 

Opdrachtgever:Zorgspoor
Vormgeving:Dubbele:punt Design
Realisatie:Dubbele:punt Design
Gebruikte techniek:PHP, MySQL, SSL , Google Maps
« Terug naar het overzicht