Onze partners zijn toonaangevend in hun vakgebied | Dubbele:punt Design

Wie zijn zij?

Wij kunnen niet alles zelf, daarom werken wij samen met een aantal betrouwbare partners. Zij zijn stuk voor stuk toonaangevend in hun vakgebied.

Wie zijn zij? Wie zijn zij? Wie zijn zij? Wie zijn zij? Wie zijn zij? Wie zijn zij? Wie zijn zij? Wie zijn zij? Wie zijn zij?OpenProvider

Hier registreren en beheren wij alle domeinnamen van onze klanten. Met behulp van de eenvoudige en overzichtelijke beheeromgeving is het vastleggen van een nieuwe domeinnaam in bijna ieder land ter wereld binnen enkele clicks geregeld.

Klik hier voor meer informatie.
CloudVPS

Onze favoriete provider! Zij leveren de servers en infrastructuur waarop de websites van onze klanten draaien. Naast de virtuele servers die binnen enkele minuten te upgraden zijn bieden ze enkele innovatieve cloud-oplossingen.

Klik hier voor meer informatie.
Buckaroo

Buckaroo biedt u een zeer complete internetkassa, voorzien van een breed aanbod aan nationale en internationale betaalmethoden. Momenteel maken ruim 5.000 bedrijven gebruik van de betaaloplossingen van Buckaroo.

Klik hier voor meer informatie.
Mollie

Al je online betalingen met één koppeling op je website of mobiele app. Regel alles via het overzichtelijke Mollie Dashboard. En heel belangrijk: geen opstartkosten of vast maandbedrag.

Klik hier voor meer informatie.
LiveChat

LiveChat maakt het mogelijk om de directe communicatie met klanten te verbeteren. Activeer en configureer de chat via een simpel stappenplan en begeleiding via de chat van LiveChat zelf.

Klik hier voor meer informatie.
Mailchimp

MailChimp is 's werelds grootste email marketing platform. Meer dan 15 miljoen bedrijven maken gebruik van de diensten van MailChimp. Van kleine E-commerce shops tot grote online retailers

Klik hier voor meer informatie.