Onze partners zijn toonaangevend in hun vakgebied | Dubbele:punt Design

Wie zijn zij?

Wij kunnen niet alles zelf, daarom werken wij samen met een aantal betrouwbare partners. Zij zijn stuk voor stuk toonaangevend in hun vakgebied.

Wie zijn zij? Wie zijn zij? Wie zijn zij? Wie zijn zij? Wie zijn zij? Wie zijn zij? Wie zijn zij? Wie zijn zij? Wie zijn zij?

CloudVPSCloudVPS

Onze favoriete provider! Zij leveren de servers en infrastructuur waarop de websites van onze klanten draaien. Naast de virtuele servers die binnen enkele minuten te upgraden zijn bieden ze enkele innovatieve cloud-oplossingen.

http://www.cloudvps.nl


OpenProviderOpenProvider

Hier registreren en beheren wij alle domeinnamen van onze klanten. Met behulp van de eenvoudige en overzichtelijke beheeromgeving is het vastleggen van een nieuwe domeinnaam in bijna ieder land ter wereld binnen enkele clicks geregeld.

http://www.openprovider.nl


MailplusMailPlus

De beste e-mailmarketing provider van Nederland, aldus E-merce. Wij zijn het daarmee eens.
Als partner kunnen wij een professionele e-mailmarketing campagne voor u opzetten.

http://www.mailplus.nl


MultiSafePayMultiSafePay

De Payment Service Provider van onze voorkeur. Een koppeling met MultiSafePay zit standaard ingebouwd in onze webshops, zodat je zonder problemen alle gangbare betaalmethoden zoals iDEAL, creditcard en eenmalige machting kunt aanbieden.

http://www.multisafepay.nl


MollieMollie / Messagebird

Met behulp van de SMS-gateway, Premium SMS of shortcodes van Messagebird is het mogelijk om zowel SMS-sen te versturen als te ontvangen. Daarnaast levert Mollie diverse betaalmogelijkheden via 0900-nummers, SMS en iDEAL.

http://www.mollie.nl

http://www.messagebird.nl/


Grafisch bedrijf CrezéeGrafisch bedrijf Crezée

Vakmensen met liefde voor papier, het vaste adres voor drukwerk voor zowel onszelf als een aantal van onze klanten. Van opmaak, via offset of digitaal drukwerk tot de afwerking en distributie, Crezée kan het hele traject verzorgen.

http://www.crezee.nl